Despre noi

TISSU este o afacere de familie care s-a dezvoltat din dorința de a crea lucruri personalizate pentru copii.
Inițial, noi am început să lucrăm în acest domeniu în 2011, din dorința de a-I oferi copilului nostru haine de calitate care să fie și in trend. Am creat atunci magazinul Hăinuțe Trendy, magazin specializat pe comerțul online, cu o gamă foarte variată de produse, de la costume pentru botez, rochii elegante, rochii tradiționale, trusouri pentru botez.
Odată cu trecerea timpului ne-am dat seama că nimic nu e mai fumos decât o amintire personalizată, care rămâne copilului după botez. Și pentru că broderia e o artă tradițională ce infrumusețează și oferă autenticitate, am creat TISSU, atelierul de broderie dedicat în special trusourilor pentru botez personalizate.
Produsele realizate de noi sunt unicat și acestea se personalizează împreună cu părinții sau cu nașii, cu mesaje specific botezului și date importante, precum data nașterii sau data încreștinării.
În sprijinul activității noastre am ales să folosim mașini de cusut și brodat de înaltă calitate, computerizate, pentru a ne ridica la nivelul celor mai înalte așteptări.