TRUSOU / CUTII TRUSOURI

TRUSOU SI CUTII PENTRU TRUSOURI, alege din gama variata pentru botez a hainute trendy ceea ce ti se potriveste, sau creaza-ti singur setul.

Alege trusoul potrivit. Trusourile noastre sunt din bumbac moale si sunt complete pentru sfanta taina a botezului. Avem trusouri brodate cu personaje indragite, cu motive traditionale, iar la cerere se pot personaliza. Trusourile noastre se pot asorta usor cu produsele pentru botez: lumanari de botez, costume, rochite si cutii pentru trusou. Creaza-ti singur setul pentru botez ce ti se potriveste.

Alege o cutie eleganta, destinata transportului trusoului de botez al bebelusului de acasa la biserica. Realizata din carton rezistent, acoperita cu material textil si decorata cu fundita. Este prevazuta cu manere din snur, iar in interior este captusita cu satin. Cutia pentru trusou este practica si dupa momentul botezului, pentru a pastra amintiri din primul an de viata al bebelusului, jucarii sau alte obiecte. Are forma ovala sa rotunda. La cerere pot fi personalizate.

TRUSOU SI CUTII PENTRU TRUSOURI alege sa le asortezi.