Lumanare botez traditionala Tricolor albastra

110.00 lei

Motivele tradiționale sunt tot mai des folosite în decorul evenimentelor. Emoția transmisă prin intermediul elementelor de decor cu motive tradiționale nu se compară cu nimic.

La TISSU personalizăm lumânări pentru botez cu elemente de decor tradiționale.

Lumanare botez traditionala Tricolor albastra. Lumanarile de botez marcheaza o poveste, definesc o ceremonie de aceea noi le lucram manual pe fiecare in parte. Putem spune ca sunt creatii unicat prin urmare e posibil sa difere putin de la un produs la altul. Lumanarea pentru botez traditional Tricolor este cu tulle alb si panza cu motive traditionale, o lumanare cu motive traditionale de culoare albastra. Tullul bogat de culoare alba este acoperit cu o panza in motive traditionale albastre si sunt legate cu fundita Tricolor. De asemenea la partea superioara a lumanarii este aplicata o banda cu motive traditionale albastre asortata. Lumanare botez traditionala Tricolor albastra din parafina alba cu o lungime de 35 cm si un diametru de 5,5 cm. Lumanarile create de noi se pot asorta usor cu produsele: trusouri botez, costume botez, rochite botez si cutii pentru trusou. Lumanarile sunt intarite pentru rezistenta la transport.

ATENȚIE! Produsele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori , accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.
Înainte de a comanda citiți cu atenție secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII.