Salopeta bebe, model Urs, din fas de culoare roz

110.00 lei

Salopeta bebe cu fermoar, din fas cu gluga iar la interior cu blana sintetica, pentru perioada rece. Salopeta este prevazuta cu gluga, capetele manicilor pot fi intoarse pentru a putea lasa mainile copilului libere. Datorita sistemului cu dublu fermoare salopeta se imbraca foarte usor. Gluga este prevazuta cu balana, iar pentru o mai buna ermetizare, pe partea interioara se gaseste o prindere suplimentara cu scai. Acest model de salopeta din fas pentru bebelusi este potrivit in anotimpul rece. Salopeta este confectionata din fas ceea ce-i confera rezistenta in cazul umezelii. Salopeta bebe din fas este un model calduros si trendy ce-i va tine de cald bebelusului.

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,

Salopeta bebe cu fermoar, din fas cu gluga iar la interior cu blana sintetica pentru perioada rece. Salopeta este prevazuta cu gluga, capetele manicilor pot fi intoarse pentru a putea lasa mainile copilului libere. Datorita sistemului cu dublu fermoare salopeta se imbraca foarte usor. Gluga este prevazuta cu blana, iar pentru o mai buna ermetizare, pe partea interioara se gaseste o prindere suplimentara cu scai. Acest model de salopeta din fas pentru bebelusi este potrivit in anotimpul rece. Salopeta este confectionata din fas ceea ce-i confera rezistenta in cazul umezelii. Salopeta bebe din fas este un model calduros si trendy ce-i va tine de cald bebelusului.

INTRETINERE: Se spala manual la 30°. Nu se aplica inalbitori.
ATENȚIE! Costumele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori, accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.
Pentru o alegere perfectă vă rugăm să consultați GHIDUL DE MĂSURI din secțiunea DESPRE NOI.
Înainte de a comanda citiți cu atenție secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII.

Informații suplimentare

marimi bebe

0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni, 9-12 luni