Trusou botez traditional culoare rosie - Tissu
0745 514 025. Program telefonic: Luni-Vineri (09:00-18:00) office@tissu.ro
Suntem in vacanta. Toate comenzile vor fi procesate dupa data de 30 iunie.

Mini Cart

Trusou botez traditional culoare rosie

160 lei

Trusourile noastre se pot asorta usor cu produsele pentru botez: lumanari de botez, costume, rochite si cutii pentru trusou. Trusoul pentru biserica cu motive traditionale de culoare rosie este compus din: prosop si sapun pentru preot, prosop pentru bebelus, panza de mir, fasa, sticluta pentru mir si cutiuta din lemn pentru suvita. Produsele sunt din bumbac 100%. Setul pentru preot este format din: prosop preot 50 x 90 cm, sapun si sticluta pentru mir. Setul pentru bebe este format din: prosop bebe 71 x 135 cm, panza de mir sau crijma 82 x 72 cm, fasa 120 cm si cutia pentru suvita. Trusoul in pas cu moda trendy are toate piesele necesare botezului. Produs fabricat in Romania.

Descriere

Trusou botez traditional culoare rosie. Trusourile noastre se pot asorta usor cu produsele: lumanari botez, costume botez, rochite botez si cutii pentru trusou botez. Trusoul pentru biserica cu motive traditionale de culoare rosie este compus din: prosop si sapun pentru preot, prosop pentru bebelus, panza de mir, fasa, sticluta pentru mir si cutiuta din lemn pentru suvita. Produsele sunt din bumbac 100%. Setul pentru preot este format din: prosop preot 50 x 90 cm, sapun si sticluta pentru mir. Setul pentru bebe este format din: prosop bebe 71 x 135 cm, panza de mir sau crijma 82 x 72 cm, fasa 120 cm si cutia pentru suvita. Trusou botez traditional culoare rosie, in pas cu moda trendy, are toate piesele necesare botezului. Produs fabricat in Romania.

ATENȚIE! Produsele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori , accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.
Înainte de a comanda citiți cu atenție secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trusou botez traditional culoare rosie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *