Trusou complet pentru botez, brodat Bebe Mickey

160.00 lei

Trusou complet pentru botez, brodat. Trusoul pentru biserica brodat este compus din: prosop si sapun pentru preot, prosop pentru bebelus, panza de mir, cutiuta, fasa, sticluta pentru mir. Produsele sunt din bumbac 100%. Trusou complet pentru botez, contine toate piesele necesare botezului. Produs fabricat in Romania.

Trusou complet pentru botez, brodat Bebe Mickey. Se pote asorta usor cu produsele pentru botez: lumanari botez, costume botez, rochite botez si cutii trusou. Trusoul pentru biserica brodat este compus din: prosop si sapun pentru preot, prosop pentru bebelus, panza de mir, fasa, sticluta pentru mir si cutiuta. Produsele sunt din bumbac 100%. Setul pentru preot este format din: prosop preot 50 x 88 cm, sapun si sticluta pentru mir. Setul pentru bebe este format din: prosop bebe 70 x 70 cm, panza de mir sau crijma 99 x 108 cm, fasa 120 cm si cutiuta. Trusoul pentru botez baietei este potrivit si pentru petreceri tematice. Trusou complet pentru botez, brodat Bebe Mickey, are toate piesele necesare botezului. Produsul este fabricat in atelierul nostru.

ATENȚIE! Produsele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori , accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.
Înainte de a comanda citiți cu atenție secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII.