Trusou complet pentru botez, brodat Ioana

160.00 lei

Trusou complet pentru botez brodat. Produsele sunt din bumbac 100%.  Are toate piesele necesare botezului. Produs fabricat in atelierul nostru. Alege din gama variata de produse pentru botez, si creeaza-ti singur un set complet, pentru un botez de vis.

Trusou complet pentru botez, brodat Ioana. Se pote asorta usor cu produsele pentru botezlumanari botezcostume botezrochite botez si cutii trusou. Trusoul pentru biserica este compus din: prosop si sapun pentru preot, prosop pentru bebelus, crijma cu capison, fasa, sticluta pentru mir si cutiuta. Produsele sunt din bumbac 100%. Setul pentru preot este format din: prosop preot 48 x 88 cm, sapun si sticluta pentru mir. Setul pentru bebe este format din: prosop bebe 67 x 135 cm, panza de mir sau crijma 80 x 90 cm, fasa 120 cm, cutiuta. Trusou complet pentru botez brodat Ioana, fetite. Are toate piesele necesare botezului. Produs fabricat in atelierul nostru.

ATENȚIE! Produsele afișate pe site sunt cu titlu de prezentare. Datorită pieței de accesorii în continuă schimbare de materiale și culori , accesoriile nu sunt mereu pe stoc și pot diferi față de cele prezentate pe site. Dacă aveți nelămuriri vă rugăm să ne consultați înainte de a achiziționa acest produs.Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, culorile pot diferi în funcție de display-ul dumneavoastră și accesoriile în funcție de disponibilitatea furnizorilor.
Înainte de a comanda citiți cu atenție secțiunea TERMENI ȘI CONDIȚII.